Translate

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

AΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΘΕΑΤΡΟ

Οι ΘΕΑΤΡΟΠΛΗΚΤΟΙ παρουσιάζουν το θεατρικό έργο της Αγκάθα Κρίστι "Απρόσκλητος Επισκέπτης" σε σκηνοθεσία Ευχάριτος Παπαϊωάννου.

Λίγα λόγια για το έργο: Μια νύχτα με ομίχλη, σε ένα απομονωμένο σπίτι στην Ουαλία, φθάνει ένας ταξιδιώτης με σκοπό να ζητήσει βοήθεια μετά από ένα ατύχημα που είχε στο δρόμο. Μπαίνοντας από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα βρίσκει το πτώμα του ιδιοκτήτη του σπιτιού και τη σύζυγό του να κρατά ένα όπλο. Όλα δείχνουν πως εκείνη είναι η δολοφόνος του συζύγου της. Ή μήπως όχι; Μυστικά από το παρελθόν, κρυφά μίση και πάθη αποκαλύπτονται σιγά σιγά καθώς γνωρίζουμε και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του έργου όπου ο καθένας από αυτούς θα μπορούσε τελικά να είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Ένα κλασσικό δείγμα γραφής της κορυφαίας συγγραφέως αστυνομικής λογοτεχνίας Αγκάθα Κρίστι, σε μια ατμοσφαιρική παράσταση με την αισθητική των φιλμ νουάρ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Εύχαρις Παπαϊωάννου
Σκηνικά/Κοστούμια: Νάσι Δρακάκη Κοζακλή
Μουσική: Λάμπρος Παπαδιάς
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Παίζουν: Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαργαρίτα Λήτου, Λήδα Σιβισίδου, Κων/νος Παράσης, Χρυσούλα Θάνου, Γιώργος Καραμανής, Γιάννης Ψιρίδης, Τάσος Παράσης, Μιχάλης Νικολόπουλος


Θέατρο Βαφείο-«Λάκης Καραλής» , Βοτανικός, Κωνσταντινουπόλεως 115 & Αγίου Όρους 16 (πλησίον Ιεράς Οδού)
Τηλ.: 2103425637

Παραστάσεις: 19, 20, 21 & 25, 26, 27, 28 Μαΐου 2012

Εισιτήριο: 8 €