Translate

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η Ασημίνα Ξηρογιάννη στην εκπομπή του Κ.Μπούρα «Θεατροποιούμεν άνευ ευτελείας....»









Η  Ασημίνα Ξηρογιάννη στην εκπομπή του Κ.Μπούρα «Θεατροποιούμεν άνευ ευτελείας....»
(Ράδιο Υγεία)
 
Ακούστε εδώ ΄...


https://soundcloud.com/radio-ygeia-972189386/24-1-2017-1a




                                      

ΑΝΤΙΟ , ΔΑΣΚΑΛΕ...






'Εφυγε από τη ζωή, ο σπουδαίος θεατράνθρωπος, σκηνοθέτης Σπύρος A. Ευαγγελάτος, ιδρυτής του Αμφι-θεάτρου, ακαδημαϊκός, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τον αποχαιρετούμε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Nεκροταφείου Αθηνών. Η οικογένεια θα επιθυμούσε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές υπέρ του Αρεταίειου Νοσοκομείου, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, IBAN: GR 19 0110 0400 0000 0405 4609 997, αιτιολογία κατάθεσης: Στη μνήμη του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.
Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον χαμό του μεγάλου δασκάλου, του δασκάλου που επί σειρά ετών δίδασκε γενεές θεατρολόγων αλλά και κοινού με τις παραστάσεις του που αποτέλεσαν ορόσημο ήθους και γνώσης.
Σύσσωμοι μαθητές και συνάδελφοι του έχουν να πουν τα καλύτερα για τον τρόπο εργασίας και προσέγγισης των πραγμάτων μέσα και γύρω από το θέατρο. Μαζί με τη θλίψη για το θάνατο του εκφράζουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας που καταφέραμε να μυηθούμε μέσα από τα δικά του μάτια στον κόσμο του θεάτρου.
Αντίο ΔΑΣΚΑΛΕ…


Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων
Ε: [info@pesyth.gr]info@pesyth.gr & pesyth@pesyth.gr
 W: www.pesyth.gr